A tras cu bile spre oamenii legii. Dosar penal pentru ultraj

Un tânăr de 28 de ani din Rovinari a fost audiat sâmbătă de procurorii gorjeni, sub acuzația de ultraj. Acesta a tras cu un pistol cu bile spre un polițist și un jandarm.

Tânărul șofer era pe marginea DE 79, pe raza localității Drăguțești, și a refuzat să le prezinte oamenilor legii documentele solicitate.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu a preluat cazul. Polițistul și jandarmul nu au fost răniți.

Potrivit prim-procurorului Camelia Caragea, bărbatul de 28 de ani din Rovinari este acuzat că, sâmbătă dimineața, în jurul orei 04.00, a tras cu pistolul cu bile. „Au fost sesizați polițiștii de către o persoană că, pe Drumul European de la Drăguțești, există o persoană care vomita în mijlocul drumului și care s-a urcat într-o mașină. Urmare a apelului, un polițist și un jandarm s-au deplasat în acel loc, persoanei respective i s-au solicitat documentele. Acesta a refuzat și s-a adresat amenințător față de ei și a scos un pistol. Nu și-au dat seama nici polițistul, nici jandarmul că este un pistol cu bile, au fugit, a tras în ei, nu i-a nimerit, prima impresie a fost că este o armă de foc. Deși au scos armele, nu au tras. Când și-au dat seama că este un pistol cu bile, l-au imobilizat și nu li s-au produs leziuni traumatice, nu au fost loviți”, a spus prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, potrivit Mediafax.

Vizualizări: 2,859

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: