Ghinionul hoților de la casa de pariuri. Incredibil cum au fost prinși!

Cei trei indivizi care au dat o spargere azi-noapte la o casă de pariuri din Târgu Jiu au avut ghinion. Un polițist aflat în timpul liber și-a anunțat colegii după ce a auzit zgomot de geamuri sparte, urmat de sunetul unei alarme și observând că, în parcarea de reședință de pe strada Oltețului, trei persoane care purtau cagule și glugi pe cap alergau către un autoturism de culoare neagră.

Polițistul și-a anunțat colegii, împreună cu care a pornit la prinderea în flagrant delict a celor în cauză.

"La scurt timp după sesizare, polițistul care a observat săvârșirea faptei și polițiștii de investigații criminale au identificat atât autoturismul, cât și pe cei trei ocupanți, în persoana a trei tineri de 26, 27 și 34 de ani, din municipiul Petroșani, județul Hunedoara, bănuiți de săvârșirea infracțiunii, care au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale", anunță IPJ Gorj.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că cele trei persoane ar fi spart geamul ușii de acces într-o casă de pariuri, de pe strada 1 Decembrie 1918, de unde ar fi sustras 16.000 lei, prin folosirea a două obiecte contondente, pe care polițiștii le-au identificat în autoturismul cu care cei trei au părăsit locul faptei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de polițiști. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Vizualizări: 2,863

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: