Accident cu descarcerare în Vădeni

Un accident grav a avut loc vineri după amiază la Târgu Jiu, în cartierul Vădeni. Un autoturism a intrat într-un magazin, spulberând vitrinele frigorifice pentru băuturi.

Potrivit ISU Gorj, un conducător auto a pierdut controlul volanului, a pătruns pe trotuar și a lovit un bărbat. La fața locului s-au deplasat 2 echipaje pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj.

În urma impactului, bărbatul a rămas prins sub autovehicul. Pompierii militari au intervenit pentru scoaterea acestuia, care se afla în stare de conștiență și pentru acordarea primului ajutor calificat. Bărbatul a fost transportat de echipajul SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe Tg-Jiu.

O femeie, rudă a victimei, a suferit un atac de panică, fiind dusă cu ambulanța la spital.

Potrivit IPJ Gorj, un tânăr de 19 ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din direcția centru către podul Turcinești, a efectuat depășirea unui autovehicul care circula în fața sa și semnalizase intenția de a vira la stânga, a pierdut controlul volanului și a intrat pe trotuar, unde a acroșat un bărbat de 63 de ani, din municipiul Targu Jiu, ce se afla ca pieton în fața unei societăți comerciale.

"În urma impactului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital, in vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", arată IPJ Gorj.

Politistii au efectuat cercetarea la fata locului, iar in cauza a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (A.A.)

Galerie foto




Vizualizări: 10,203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: