Horoscop

Berbec

Este o zi cu risc mare de eşec, dar acesta era prin preajmă de câteva zile. Deja stăteaţi pe loc, deja apăruseră o mulţime de avertismente că nu mergeţi în direcţia bună, dar nu aţi ţinut cont de aceste semnale, ci aţi continuat să vă îndreptaţi spre eşec.

Taur

Nu vă puteţi baza pe prietenul de lângă, care acum spune una, iar în clipa următoare își schimbă atitudinea. Nu ştiţi dacă să aveţi încredere în modul său jucăuş şi superficial de a trata o situaţie care vă afectează mult, dar el vrea, de fapt, să vă arate că nu merită să puneţi la suflet ceea ce se întâmplă în jur.

Gemeni

Se deschide un capitol nou în planurile profesionale şi, ca la orice început de drum, sunteţi cuprins de entuziasm şi de pasiune. Vă place tot ce-i nou, tot ce-i provocator şi vă pune la treabă, de aceea nu veţi sta să vă gândiţi mult înainte de a-i da startul.

Rac

Munciţi cu spor, concentrat la etapele următoare ale unui proiect de la care aveţi mari aşteptări. Sunteţi conştient că rezultatele spre care vă îndreptaţi depind enorm de implicarea de acum, de aceea investiţi tot ce aveţi mai bun, tot ce ştiţi, tot ce puteţi pentru a atinge succesul.

Leu

Faceţi un efort să duceţi la îndeplinire un proiect. Oricum, nici putere nu mai aveţi, deci ar fi bine să vă eliberaţi de sarcină. Sunteţi înaintea unei decizii finale, dar e cel mai complicat moment, pentru că vă tot întrebaţi dacă aţi făcut tot ce se putea face şi dacă aţi ajuns la nivelul cel mai bun.

Fecioară

Azi vă treziţi într-o situaţie de vis în compania persoanei iubite. Partenerul s-ar putea să facă o aluzie în legătură cu un astfel de eveniment. Răspunsul nu poate fi decât afirmativ, deci ziua aceasta poate fi una de fericire maximă.

Balanţă

Varietatea oamenilor, personalităţile atât de diverse cu care intraţi în contact vă fac ceva mai tolerant cu lumea, descoperind că nu-i puteţi schimba orice aţi face. Trebuie să le mai treceţi cu vederea micile defecte, trebuie să mai şi tăceţi când ceva nu vă place, pentru că, la urma urmei, nimeni nu e perfect.

Scorpion

Nu aveţi cum să vă simţiţi bine printre oameni care nu văd în jur decât pericole şi motive de enervare. Cum nu aveţi, momentan, nimic mai bun de care să vă agăţaţi ca să ieşiţi la lumină, veţi transforma împreună ziua într-un cor al plângerii.

Săgetător

Vă asumaţi un rol important în destinul altuia şi vă sacrificaţi complet dorinţele proprii, timpul personal, preocupările doar pentru a veni în ajutorul cuiva care are mare nevoie de dumneavoastră. Ajunge să vă cheme şi sunteţi alături de el trup şi suflet, total dedicat nevoilor sale.

Capricorn

Apa are pentru dumneavoastră, azi, o semnificaţie aparte, de acolo vă extrageţi energia, liniştea, bucuria, sau de acolo vine sănătatea, ca atare acordaţi mai multă atenţie elementului apă în tot ce vă înconjoară. Şi o vizită la spa sau la piscină sau oriunde aveţi de a face cu purificarea prin apă vi s-ar potrivi de minune.

Vărsător

Aduceţi-vă aminte cât de bine aţi rezolvat, cândva, o problemă şi repetaţi reţeta de succes de atunci. Dacă o metodă a fost deja verificată şi a dat roade, folosiţi-o iar. Spiritul întreprinzător îşi va lăsa amprenta pe orice activitate în care e nevoie de muncă.

Peşti

Sunteţi concentrat la ce aveţi de făcut şi nu spuneţi nimic la voia întâmplării, ci după ce vă documentaţi asupra oricărei probleme. Sunteţi un exemplu de seriozitate şi maturitate, încât, cine vă are ca sfătuitor sau profesor, are numai de câştigat.

Vizualizări: 1,098

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: