Accident cu trei mașini într-un sens giratoriu din Târgu Jiu

Un accident de circulație a avut loc, sâmbătă dimineața, în sensul giratoriu de langa Colegiul Național "Tudor Vladimirescu", din Târgu Jiu. Din primele date de la fața locului, trei autoturisme sunt implicate. 

Printre mașinile implicate, este și un taxi. Polițiștii sunt la fața locului.

Actualizare: După cercetări, polițiștii au stabilit că o șoferiță care nu a acordat prioritate a fost vinovată pentru producerea evenimentului rutier. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. 

Femeia a fost amendată și a rămas fără permis pentru trei luni. 

"Din verificări, polițiștii au stabilit că o femeie de 41de ani, din municipiul Târgu-Jiu, care se deplasa cu un autoturism pe strada Geneva, din direcția strada Tudor Vladimirescu spre strada Unirii, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar în sensul giratoriu, condus de un bărbat de 38 de ani, din comuna Bălănești, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 38 de ani a fost proiectat într-un alt autoturism care circula din sens opus, fiind condus de un bărbat de 67 de ani, din municipiul Târgu-Jiu.

În urma evenimentului rutier, nu au fost înregistrate victime, fiind soldat doar cu pagube materiale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Femeia de 41 de ani a fost sancționată cu amendă, iar ca măsură complementară, i-a fost reținut permisul de conducere pentru 90 de zile, în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice", a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. 

Galerie foto


Vizualizări: 2,146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: