Accident cu zece răniți pe DN6

Un număr de 23 de persoane, dintre care 13 minori, au fost implicate în accidentul produs vineri după-amiază pe DN 6, în zona localităţii Teregova, unde au intrat în coliziune două microbuze şi un autoturism, potrivit datelor actualizate al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin.

Astfel, într-un microbuz se aflau 16 persoane, dintre care 13 minori şi trei adulţi, în cel de-al doilea călătoreau cinci persoane adulte, în timp ce în autoturism se găseau doi adulţi.

Zece persoane primesc îngrijiri medicale la locul accidentului, pentru una dintre victime, un minor, efectuându-se manevre de resuscitare.

Autorităţile din Caraş-Severin au activat Planul Roşu de Intervenţie.

La faţa locului intervin pompierii militari cu o autospecială de descarcerare, două autospeciale de transport personal şi victime multiple, ajutaţi de un elicopter SMURD, trei ambulanţe SMURD şi şase echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Caraş-Severin.

Traficul rutier în zonă este blocat, iar echipajele de intervenţie acţionează pentru salvarea victimelor şi deblocarea părţii carosabile. 

Vizualizări: 3,878

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: