Aceasta este cea mai rapida metoda de a efectua analize medicale pentru permis auto!

Cu siguranta, cel putin o data in viata ai efectuat o serie de analize medicale si a trebuit sa astepti rezultatele. In schimb, daca ai nevoie de un carnet de conducere cu o noua valabilitate, acum exista posibilitatea de a primi fisa medicala imediat dupa ce faci analizele medicale pentru permis auto.

In trecut, obtinerea rezultatelor dura zile intregi, dar lucrurile s-au schimbat. Poti merge la o unitate medicala autorizata si sa efectuezi toate analizele medicale pentru permisul auto in aceeasi zi. Fisa medicala este necesara atat la eliberarea unui nou permis de conducere, cat si pentru reinnoirea unuia deja expirat.

Daca vei merge la o clinica autorizata, vei putea efectua in regim rapid analize medicale permis auto si vei primi fisa medicala in doar cateva ore. Pentru ca totul sa se desfasoare rapid si eficient, atunci cand te prezinti la centrul medical, asigura-te ca ai urmatoarele documente:

1. Buletinul sau cartea de identitate, in original si copie (cetatenii straini au nevoie de carte de rezidenta, permis de sedere si certificat de inregistrare insotit de pasaport).

2. Fisa de scolarizare, in caz ca urmezi inca scoala de soferi.

3. Dovada platii contravalorii permisului de conducere care se achita la trezorerie, online sau prin mandat postal.

4. Adeverinta de la medicul de familie in care sa fie mentionat faptul ca solicitantul este apt pentru a conduce sau parafa din partea medicului de familie pe fisa pentru permisul auto la punctul B, in cazul in care candidatul figureaza cu boli cronice;

5. Daca solicitantul sufera de diabet este necesara si o scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si confirmarea ca este apt pentru a conduce un autovehicul.

6. Daca porti ochelari de vedere, este necesar sa ii ai asupra ta atunci cand te prezinti la clinica.

Ce analize medicale pentru permis auto trebuie sa efectuezi?

• medicina interna;

• ortopedie;

• neurologie;

• oftalmologie;

• psihiatrie (aviz psihologic);

• ORL.

Cand nu este necesar sa efectuezi analize medicale pentru permisul auto?

• Daca permisul a fost pierdut;

• Cand permisul a fost furat;

• Atunci cand permisul a fost deteriorat;

• In cazul in care titularul permisului si-a schimbat numele.

De ce sa apelezi la clinica Standard Med pentru a efectua analize medicale pentru permis auto?

Daca vrei sa beneficiezi de cel mai bun raport calitate-pret, atunci cand efectuezi analizele medicale pentru permis auto, apeleaza la centrul medical Standard Med si vei plati doar 125 de Lei. In plus, pe langa pretul avantajos, vei economisi si timp, avand in vedere ca vei primi fisa medicala in maxim o ora si jumatate de la completarea formularelor. In cazul in care acest timp de executie este depasit, clinica Standard Med iti va returna 50% din pretul platit. Suna bine, nu?

Intra pe site-ul Fisamedicala.info si programeaza-te online sau suna la numerele de telefon 0722.435.435 / 0314.053.950. Vei efectua toate examinarile clinice necesare in aceeasi zi si vei primi fisa medicala pentru permis auto.

Vizualizări: 1,811

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: