ACS Şirineasa, cu ochii pe stadionul din Băleşti

Proaspăt promovată în Liga a II-a, echipa ACS Şirineasa ar putea disputa meciurile în comuna gorjeană Băleşti. Conducerea clubului controlat de afaceristul gorjean Nicolae Sarcină a pus ochii pe stadionul celor de la Internaţional Băleşti, iar primele discuţii pe această temă au fost deja purtate cu administraţia locală.

Stadionul din Băleşti a fost recent modernizat. Au fost realizate vestiare noi, iar tribunele au fost reabilitate. O parte din scaunele de la Stadionul Municipal Târgu Jiu au fost montate pe baza sportivă de la Băleşti, iar pe suprafaţa de joc a crescut un nou gazon. Aici evoluează echipa locală, Internaţional Băleşti, retrogradată în Liga a IV-a.

Stadionul a devenit tentant pentru cei de la ACS Şirineasa, care sunt în discuţii avansate cu administraţia locală din Băleşti pentru a juca pe baza sportivă din localitate. Primarul Mădălin Ungureanu s-a arătat încântat de această propunere, dar spune că decizia finală va fi luată de Consiliul Local. „Am avut o discuţie cu conducerea clubului Şirineasa şi sunt interesaţi să vină să joace pe stadionul nostru, al comunei Băleşti. Este un lucru bun. Vă daţi seama că este o mândrie să ştii că pe stadionul din Băleşti joacă o echipă de liga a II-a, la care meciurile sunt şi televizate, dacă nu mă înşel. Înseamnă o promovare pentru localitate, este o echipă cu sponsor din Gorj. Noi nu am reuşit să găsim un sponsor pentru Internaţional Băleşti şi acest lucru ne-a dus la retrogradare. Suntem la nivel de discuţii, nu ştiu ce condiţii şi cum va fi. Vom discuta. Nu vom cere o anumită sumă. Vom discuta în Consiliul Local în primul rând. Vom cere să ne întreţină stadionul şi să participe la costurile de funcţionare”, a declarat Mădălin Ungureanu, primarul comunei Băleşti.

Intenţiile celor de la ACS Şirineasa nu sunt foarte clare. Asta pentru că au semnat deja un contract pentru stadionul de la Severin şi au şi aprobarea autorităţilor de la Motru pentru a juca pe stadionul municipal. Mai mult decât atât, surse din lumea fotbalului spun că reprezentanţii ACS Şirineasa ar fi pus ochii chiar şi pe stadionul de la Rovinari, dar şi pe baza sportivă a Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu.

Vizualizări: 3,599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: