ACS Viitorul Târgu Jiu a adus întăriri din Liga 4

ACS Viitorul Târgu Jiu a mai transferat trei juniori de la formaţia de Liga 4 din Satu Mare, Viitorul Vetiş. După ce l-a luat de la echipa sătmăreană în acestă vară pe Adrian Godja, echipa lui Cristian Lupuţ a mai adus trei juniori de la Vetiş.

Conform presei din Satu Mare, buna colaborare dintre echipa de Liga 2, ACS Viitorul Târgu Jiu, și echipa de liga a 4-a, Vitorul Vetiș, va continua. După ce fundașul de bandă stângă Godja a fost transferat la începutul sezonului de Liga 2 după ce a impresionat, la doar 17 ani, în primele meciuri jucate la Târgu Jiu, acum alți trei junior de la Vetiș au ales să semneze cu clubul gorjean.

„E vorba de Alex Micle, Laurențiu Caba și Luca Feher. Aceștia au semnat vineri cu Viitorul Târgu Jiu și vor putea evolua atât la satelitul din liga a 3-a cât și la echipa antrenată de Cristian Lupuț în eșalonul doi” a informat Gazeta de Nord Vest.

Sursa citată susţine că şi antrenorul de la Viitorul Vetiş, Cristi Popa, a fost ofertat de echipa patronată de Nicolae Sarcină să preia echipa satelit care va evolua în Liga 3. ”A fost alegerea copiilor, a părinților și a clubului de a semna cu cei de la Târgu Jiu unde pot evolua atât în Liga 3 cât și în Liga 2 . Viitorul Vetiş le dorește mult succes în carieră și suntem mândri ca i-am avut în echipă. Și eu am avut oferta de a rămâne la Târgu Jiu, ca antrenor principal la echipa 2 care este în Liga 3. Le-am mulțumit celor de acolo, în special domnului Nicu Sarcină, dar am preferat sa rămân acasă momentan. Viitorul Vetiş merge mai departe și așteptăm cu nerăbdare începerea campionatului” a declarat antrenorul Cristi Popa.

Unul dintre jucătorii transferaţi vineri, Alex Micle, a fost în probe la ACS Viitorul Târgu Jiu şi în perioada de vară, dar atunci nu a fost păstrat în lot de antrenorul Lupuţ.

Vizualizări: 521

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: