Activitatea unui bar din Gorj, suspendată temporar

Inspectorii Direcției Sanitar Veterinare Gorj au efectuat o serie de controale tematice pe raza mai multor localități. În urma verificărilor efectuate, angajații instituției au aplicat o serie de amenzi, însă au suspendat și activitatea unei societăți comerciale.

Cuantumul amenzilor a fost de 3.600 de lei, iar cea mai mare sancțiune a fost încasată de un medic veterinar. ”Am aplicat o sancțiune în valoare de 2 .400 lei unui medic veterinar, pentru nerealizarea la termen a acțiunilor sanitare-veterinare prevăzute în Planul cifric al Programului de Supraveghere pentru anul 2021”, transmite DSV Gorj.

Un bar s-a ales cu suspendarea temporară a activității, inspectorii DSV descoperind mai multe nereguli. ”S-a decis suspendare temporară a activității desfășurate de un bar, pentru o perioadă de 30 zile, întrucât spațiul unității nu este corespunzător din punct de vedere igienico-sanitar. Unitatea nu a funcționat în timpul pandemiei de COVID-19 și se impune o igienizare generală a spațiilor și a echipamentelor înainte de reluarea activității”, mai transmite DSV Gorj.

De asemenea, o amendă de 1.200 lei a mai fost aplicată unei persoane fizice, pentru comercializarea de fructe și legume proaspete dintr-un spațiu neigienizat.      

Controalele au avut loc în localitățile. Albeni, Bălănești, Bălești, Bâlteni, Bengești-Ciocadia, Bumbești-Pițic, Cătunele, Crasna, Drăguțești, Godinești, Hurezani, Lelești, Licurici, Logrești, Motru, Mușetești, Novaci, Peștișani, Polovragi, Runcu, Samarinești, Săulești, Scoarța, Stănești, Târgu-Cărbunești, Târgu-Jiu, Telești, Tismana, Turceni, Turcinești și Vladimir.

Vizualizări: 3,738

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: