Cum să arăţi bine fără efort? Tratamente de ultimă generaţie la Târgu Jiu

Două surori din municipiul Târgu Jiu şi-au luat inima în dinţi şi au deschis în luna martie a acestui an o afacere care le ajută pe gorjence să arate foarte bine. Carmen Mihuţ şi Andreea Niţă sunt proprietarele afacerii Siluette Remodelare Corporală din Târgu Jiu. Cele două tinere au adus la Târgu Jiu trei aparate ultramoderne care le ajută pe doamne şi domnişoare să fie sănătoase, să piardă în greutate şi în centimetri, fără pic de efort.

Vrei să arăţi bine la vară fără să transpiri la sală? Poţi alege procedurile de remodelare corporală, o tehnică nu prea cunoscută în rândul gorjencelor. „Avem un electrostimulator pe bază de curent care contractă foarte tare musculatura. Este un aparat care nu face rău, este indicat pentru afecţiunile osoase, pentru musculatură, este folosit chiar şi în spital, în fizioterapie. Îmbunătăţeşte starea de bine a organismului, 30 de minute de electrostimulare fiind de fapt echivalentul a 4-5 ore de fitness intensiv. De aceea poartă şi denumirea de sportul leneşului”, a spus Carmen Mihuţ, proprietara salonului Siluette.

Cea de-a două procedură, presoterapia sau drenajul limfatic, elimină toxinele din organism şi îmbunătăţeşte circulaţia. „Cel de-al treilea aparat, tunelul cu infraroşu, este echivalentul unei saune, slăbeşte şi în greutate şi în centimetri. Cel mai important este că presoterapia nu are contraindicaţii, celelalte două având câteva contraindicaţii: problemele cardiace, diabetul sau tijele metalice”, a declarat Carmen Mihuţ. Este bine de ştiut şi faptul că pentru un rezultat vizibil este nevoie de cel puţin zece şedinţe.

 Cât costă un abonament

Un astfel de abonament la Siluette costă 300 de lei, două şedinţe fiind gratis. „O şedinţă durează 30 de minute şi este important ca înainte de procedură să se consume multe lichide şi să nu se mănânce cu o oră înainte. După procedură, noi recomandăm să nu se facă duş pentru ca tratamentul să-şi facă cât mai bine treaba. Noi facem în salonul nostru şi masaj terapeutic, cervical, pentru spate, facial şi de relaxare”, a mai declarat Carmen Mihuţ.

Pentru a obţine rezultate vizibile şi într-un timp cât mai scurt, gorjencele care apelează la remodelare corporală trebuie să-şi schimbe şi stilul de viaţă, să mănânce mai sănătos. Până una-alta, salonul Siluette vine cu tot felul de oferte pentru ca până la vară să aveţi corpul pe care vi-l doriţi!   

Galerie foto


Vizualizări: 6,791

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: