Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Actor judecat pentru uciderea soției

Actorul american Michael Jace așteaptă verdictul în procesul în care este judecat pentru uciderea soției sale. El este acuzat că a tras cu pistolul în soția sa în fața celor doi copii ai lor minori.

Actorul în vârstă de 53 de ani, care a apărut și în filmele 'Forrest Gump' sau 'Boogie Nights', dar a devenit cunoscut după apariția în serialul polițist 'The Shield',riscă 40 de ani de închisoare. El își va primi sentința la 10 iunie.

Se pare că April, soția sa, voia să divorțeze. Michael Jace a tras de două ori în soția sa.

Fiul său, în vârstă de 10 ani, a povestit că tatăl lor i-a spus mamei lor: "Dacă îți place să alergi, atunci du-te la Paradis", după care a a tras asupra ei.

Michael Jace declarase poliției că după o dispută cu soția lui a vrut să o împuște în picior, fără să aibă intenția să o ucidă. El a declarat de asemenea că se afla sub influența alcoolului.

Vizualizări: 1,593

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: