Actorul Pavel Bartoş, la Târgu Jiu: „N-ai cum să ratezi acest oraş”

Îndrăgitul actor şi prezentator tv, Pavel Bartoş s-a aflat miercuri la Târgu Jiu, unde a susţinut un spectacol de teatru în cadrul Festivalului Naţional „Elvira Godeanu”. Bartoş s-a fotografiat cu târgujienii şi a revizitat Parcul Central şi operele brâncuşiene.

Actorul a mărturisit că de fiecare dată revine cu drag la Târgu Jiu. „Mie mi-e drag, mie-e drag să revăd Poarta Sărutului, Masa Tăcerii, Coloana Infinitului şi mă bucur că am prins şi vreme bună. Am mai fost la Târgu Jiu şi cu familia, pentru că am făcut un tur al României cu rulota şi atunci Târgu Jiu a fost printre oraşele pe care le-am vizitat, pentru că n-ai cum, nu poţi să ratezi acest oraş. În primul rând mă bucur pentru ai mei copii, pentru că ei trebuie să cunoască aceste lucruri. Toţi ne bucurăm la acele lucruri de afară, Disneyland sau altele, dar trebuie să ştie că şi noi avem o istorie”, a declarat Pavel Bartoş la Târgu Jiu.

Întrebat ce preferă mai mult, teatrul sau televiziunea, Bartoş a declarat sincer că teatrul este prima iubire, dar că nu regretă nimic din ceea ce face. Însă, îndrăgitul actor are şi temeri. „Autosuficienţa este singurul lucru de care mă feresc, cred că acesta este pericolul care ne paşte, autosuficienţa, să crezi că ai ajuns la un anumit statut şi gata, de aici toate curg de la sine. Nu, cu atât mai multe trebuie să demonstrezi de fiecare dată că n-ai ajuns degeaba aici”, a declarat Pavel Bartoş.

Galerie foto


Vizualizări: 26,548

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: