Acuzat că strânge bani de la părinți pentru poze făcute copiilor - update Reactie

Conflict la Runcu, unde directorul Liceului Tehnologic "General Constantin Șandru"  este acuzat de părinți că solicită bani pentru a face fotografii copiilor. Banii ar ajunge direct la directorul Daniel Giorgi.

Update: Dupa aparitia articolului pentru care i s-a cerut punct de vedere, dar a refuzat sa dea unul, directorul Giorgi a trimis un punct de vedere pe mailul redactiei. 

La redacția Pandurul am primit o sesizare conform căreia la școlile din Runcu, directorul e și fotograf de ocazie și le-ar impune copiilor să facă poze, contra cost.

”Dânsul de mult timp face chestia asta. Este conducătorul unității de învățământ. Prin angajații lui, profesori, educatori, ne impune nouă, părinților, anumite poze făcute de dânsul pe care le face la copii. Diferite promoții, albume, brelocuri. Sunt familii amărâte, sărace, care nu-și permit lucrul ăsta și e un efort mult prea mare pentru ei. Cu cine îl refuză, domnul director devine recalcitrant. Mai aduce tot felul de activități cu olărit, teatru de păpuși. Vine o doamnă, olărește cinci minute și cere 50 de lei. 50 de lei, 100 de lei pentru o familie cu mai puține posibilități materiale este foarte mult. Ca să nu mai spun că nu dă bon fiscal. Își face încă un salariu, două pe spinarea copiilor. Profesorii și învățătorii nu o să recunoască. Este o presiune mult prea mare pentru ei”, a fost mesajul transmis de părinți.

Redacția Pandurul l-a contactat telefonic, în cursul zilei de astăzi, pe Daniel Giorgi, pentru a-i cere un punct de vedere.

Directorul a refuzat să ofere un punct de vedere la telefon, spunând că va discuta doar față în față.

Vizualizări: 4,165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: