Acuzați de braconaj, lăsați fără arme

Patru bărbați au fost văzuți sâmbătă pe raza Fondului Cinegetic Motru Mare, în punctul golul alpin “Vârfu Oslea”, de către reprezentanții unui fond de vânătoare. Suspecând că sunt la braconaj, aceștia au anunțat poliția.

Oamenii legii au găsit acolo un autoturism de teren condus de un tânăr de 26 de ani, din comuna Padeș, în interiorul căruia se mai aflau trei bărbați cu vârste cuprinse între 40 și 20 de ani, din orașul Baia de Aramă și comuna Padeș.

“Persoanele identificate nu au deținut autorizație de vânătoare emisă de gestionarul fondului cinegetic pe raza căruia au fost depistate. Totodată, în interiorul autoturismului a fost identificată o arma letală de vânătoare, cinci cartușe, un binoclu, un cuțit de vânătoare și o lanternă prevăzută cu sistem magnetic util pentru prinderea acesteia pe țeava armei de vânătoare, acestea fiind indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor”, a comunicat IPJ Gorj.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de braconaj și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Vizualizări: 7,054

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: