Adolescentă căutată de poliţie. Mesajul lăsat mamei!

update: Minora a fost găsită la locuința tatălui său, anunță IPJ Gorj.

O adolescentă de 15 ani, din municipiul Motru, este căutată de poliţie, după ce a dispărut de acasă. Potrivit unor surse, Giorgiana i-a lăsat un bilet mamei în care o anunţă că nu vrea să fie căutată. Mai mult, minora i-ar fi spus că are de gând să-şi ia viaţa în piept şi că se va descurca pe cont propriu. Familia a alertat poliţia.

Poliţia Municipiului Motru a fost sesizată miercuri, prin apelul 112, de către o femeie de 48 de ani, din localitate, cu privire la faptul că fiica sa, Manta Laura Giorgiana, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălţime 1,55 m, constituţie astenică, greutate 50 kg, ten măsliniu, ochi căprui, păr roşcat tuns peste umeri. Familia nu a putut preciza obiectele de vestimentaţie cu care era îmbrăcată la momentul plecării, dar este posibil să aibă asupra sa un ghiozdan de culoare roz, iar în picioare sandale de culoare neagră.

În acest moment, poliţiştii desfăşoară activităţi de căutare pe raza judeţului Gorj, minora fiind pusă în urmărire şi la nivel naţional.

Persoanele care pot da relaţii care să ajute la identificarea adolescentei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Vizualizări: 4,224

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: