Adrian Tudor cere un nou purtător de cuvânt la Primăria Târgu Jiu

Adrian Tudor, viceprimarul municipiului Târgu Jiu, a solicitat în ședința de Consiliu Local de vineri, 27 aprilie, ca primăria să angajeze un purtător de cuvânt. Acesta s-a arătat deranjat de comportamentul actualului purtător de cuvânt al primăriei, Anamaria Ianc.”Stimați colegi, eu vă solicit ca primăria să aibă un purtător de cuvânt al primăriei, pentru că în momentul de față avem un purtător de cuvânt al primarului municipiului Târgu Jiu, care reușește să împartă consilierii în buni și răi, care reușește să împartă angajații primăriei în buni și răi, care reușește să nu promoveze nimic din ceea ce fac alții în afară de onor primar al municipiului Târgu Jiu”, a spus viceprimarul Adrian Tudor.

Propunerea viceprimarului a plecat de o discuție care a avut loc în timpul ședinței de Consiliu Local. Viceprimarul Adrian Turdor i-a cerut purtătorului de cuvânt al primăriei să nu mai vocifereze în timpul ședințelor, dat fiind faptul că aceasta stătea așezată pe un scaun din spatele său. ”M-am săturat să stau la ședințe și să aud în spate cum vociferează consilierii dumneavoastră”, i-a spus Adrian Tudor primarului Marcel Romanescu.  

”Am dreptul”, a spus Anamaria Ianc. ”Nu aveți dreptul”, i-a răspuns consilierul Eduard Lădaru. ”Serios?”, a replicat aceasta. ”Are voie să comenteze, că așa știe fata”, a comentat consilierul Mihai Gherghe.

Vizualizări: 1,764

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: