Afterschool cu activități inedite în Târgu Jiu

Un nou afterschool își va deschide porțile în municipiul Târgu Jiu! Evenimentul va avea loc în data de 3 iunie la ora 16:00.

În cadrul acestui afterschool va funcționa și Centrul de Aritmetică Mentală (Soroban). Practic, copiii vor putea experienta o altfel de educație, foarte des întâlnită în țări dezvoltate, cum ar fi Japonia, și care începe să prindă contur și în țara noastră. Până acum, astfel de centre au fost deschise în Sibiu și București. În municipiul Târgu Jiu, afterschool-ul va funcționa și pe perioada vacanțelor. 

"Vom avea activități și în timpul vacanței, de la ora 8:30 până la ora 17:00. În funcție de cât va sta copilul în centrul nostru, costul lunar va fi undeva la 1200 lei. Dacă va beneficia și de două mese pe zi, este posibil să coste un pic mai mult. Încă punem la punct aceste detalii, discutăm cu o firmă de catering", a declarat Corina Unguru, cea care a pus bazele acestui proiect. 

Clădirea în care va funcționa afterschool-ul se află în curtea fostului Rectorat, pe strada Unirii. La deschiderea oficială va participa și reprezentantul școlii ISHIDI SHIKI din Japonia. 

Vizualizări: 1,193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: