Al Pacino a cerut test de paternitate la 83 de ani. Iubita îi va naște al patrulea copil

La 83 de ani, actorul AL Pacino nu a crezut că a putut să o lase însărcinată pe iubita de 29 de ani. Celebrul actor a cerut realizarea unui test de paternitate după ce a aflat fericita veste că va fi din nou tată.

Vestea că Al Pacino va deveni tată, pentru a patra oară, a surprins întreaga lume,  dar și pe celebrul actor care a ajuns acum la 83 de ani. Acesta a cerut un test de paternitate pentru a confirma spusele partenerei sale care e cu 53 de ani mai tânără.

Pacino ar fi aflat că va fi din nou tată abia când iubita sa, în vârstă de 29 de ani, era însărcinată în şase luni. Actorul nu știuse că Noor Alfallah era însărcinată pentru că se despărțise de ea, iar când a aflat, a fost „șocat”, după cum a povestit un apropiat al actorului. Ei nu ar mai fi fost împreună de ceva timp, iar celebrul actor nu credea că e posibil să fie copilul său, din cauza unor probleme de sănătate.

Conform apropiaților, partenera lui Al Pacino ar fi ascuns sarcina pentru că actorul nu și-ar mai fi dorit să aibă alți copii însă testul de paternitate a arătat că Al Pacino este într-adevăr tatăl.

În vârstă de 83 de ani, Al Pacino are deja trei copii,  o fiică împreună cu prima sa parteneră și gemeni cu cea de-a doua.

Vizualizări: 1,149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: