Concert extraordinar Olguța Berbec. Nume mari vor urca pe scena de la Târgu Jiu

Artista de muzică populară Olguța Berbec susține un concert de zile mari în municipiul Târgu Jiu. Alături de ea, alți cântăreți consacrați, cum ar fi Nicolae Furdui Iancu, Vlăduța Lupău, Ionuț Dolănescu și mulți alții vor face spectacol pe 22 iunie. 

Artiști mari ai țării, oameni de care m-a legat viața sau cântecul. Am ales cu inima și rațiunea artiștii de pe afiș. Am ales ca și cum, aș sta eu in public.

M-am gândit ce aș vrea să văd dacă aș avea 20 de ani, sau 40, sau 80. Am ținut cont de cei mai titrați, de cei mai valoroși, de cei care m-au ajutat, m-am gândit si la cei care promit mult. De fapt m-am gândit la Olguța in toate etapele in care a fost si sper că va fi.

Aveți încredere și veniți la cel mai frumos spectacol al meu, in 22 Iunie, pe Stadionul Municipal Tg Jiu”, este mesajul postat de Olguța Berbec pe pagina sa de Facebook.

Concertul este programat să înceapă la ora 19:30, iar intrarea va fi liberă. Evenimentul se bucură de susținerea Primăriei Municipiului Târgu Jiu, Consiliului Județean Gorj și Ansamblului Artistic Doina Gorjului.

Galerie foto


Vizualizări: 2,223

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: