ALDE a exclus cel mai vocal consilier local

Eduard Lădaru, consilier local din Târgu Jiu, a fost exclus din ALDE Gorj, prin votul Delegației Permanente. A fost un singur vot împotrivă și două abțineri. Excluderea va fi valabilă abia după o confirmare la nivel central, deoarece Lădaru face parte dintr-o comisie națională a ALDE.

Gabriela Târsu, responsabilul partidului pe partea de comunicare, a explicat decizia organizației. Astfel, Eduard Lădaru nu ar fi respectat decizia partidului, aceea de lăsa la o parte scandalurile din Consiliul Local și a susține orice proiect este în folosul comunității, indiferent cine este inițiator. “Mesajul nostru pentru aleșii locali ALDE este să venim cu soluții, să promovăm proiecte care să aducă un plus de valoare fiecărei zone, nu să facem opoziţie doar ca să ne împotrivim mereu la ceva. Sunt destui cu atitudinea asta în Gorj, nu-i vrem și la ALDE”, a explicat Gabriela Târsu.

Eduard Lădaru a spus la Radio Infinit că el va continua să facă politica ALDE, semn că speră să nu se ajungă la validarea excluderii. “Îmi însușesc punctul de vedere al partidului, nu vreau să comentez mai mult. Fac politica ALDE în continuare”, a spus Lădaru. (A.A.)

Vizualizări: 2,417

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: