ALDE aduce acuze grave candidatului PNL Târgu Jiu - comunicat

Partidul Alianța Liberalilor și Democraților solicită celor de la Partidul Naținal Liberal să retragă, de îndată, cuvântul LEGE din sloganul partidului, având în vedere faptul că pe parcursul campaniei electorale, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Târgu-Jiu a fost dovedit ca fiind hoț, acesta fiind prins în timp ce frauda examenul de admitere în profesia de avocat la Baroul Gorj. Mai concret, candidatul PNL a fost prins în timp ce copia și a fost eliminat din examen.

Tot legat de impostura PNL, arătăm faptul că în ceea ce privește Primăria Drăguțești, candidatul PNL este condamnat definitiv, la o pedeapsă neprivativă de libertate, pentru fapte comisie în legătură cu exercitarea mandatului de primar.

În aceste condiții, considerăm că este o lipsă totală de respect la adresa tuturor alegătorilor din municipiul Târgu Jiu și din județul Gorj, ca în sloganul PNL să existe cuvântul LEGE.

Candidatul ALDE la funcția de primar al municipiului Târgu-Jiu,
Eduard Lădaru

PNL A REACTIONAT INTR-UN COMUNICAT

Urmare a informațiilor apărute, astăzi, în presă, conducerea PNL Gorj face următoarele precizări:

 A fost verificată situația generată de participarea candidatului nostru la Primăria Municipiului Târgu Jiu, domnul Octavian Lupulescu, la concursul de admitere în Baroul Gorj, din sesiunea septembrie 2009. Conform documentului oficial postat pe site-ul Baroului Dolj, document pe care vi-l remitem în fotocopie și asumat de Baroul Dolj, candidatul Octavian Lupulescu figurează la toate probele examenului  ca absent.  Neavând niciun motiv să contestăm sau să comentăm informațiile oficiale ale baroului, vi le punem la dispoziție ca atare.

Vizualizări: 2,355

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: