ALDE Gorj, fără șef după plecarea lui Iordache

Sunt mai bine de două săptămâni de când conducerea ALDE Gorj a demisionat, dar cei de la centru nu au numit o altă conducere, interimară, în loc. “Suntem într-un vid de autoritate și de conducere, mai acut decât am fost pe perioada de vară, când cel puțin aveam o structură de conducere reprezentată de Ion Iordache. Acum nu știu cine este”, a spus Eftimie Popescu, consilier local la Bumbești Jiu.

Pe surse au fost vehiculate numele lui Ion Cupă sau Norica Nicolai pentru a coordona organizația de la Gorj. “Cu amărăciune vă spun, ALDE este într-o dizolvare permanentă. Bucăți, oameni se desprind și își caută pasiunea și destinul politic în alte formațiuni”, a mai spus Eftimie Popescu la Radio Infinit.

Consilierul local a spus că toate partidele se întăresc în această perioadă, iar dacă ALDE nu numește la Gorj o conducere până la finalul anului, este posibil să nu mai rămână mare lucru. “Dacă reușesc să numească un om cu tracțiune, toți cei care au plecat se întorc”, a mai spus Popescu. (A.A.)

Vizualizări: 1,764

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: