Alexandru Buduran și-a dat demisia

Directorul Serviciului de Gospodărire a Apelor Gorj, Alexandru Buduran, și-a dat demisia după ce a fost implicat într-un uriaș scandal. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru delapidare și fals după ce polițiștii au constatat că, timp de o lună, ar fi folosit nouă angajați de la Ape să îl ajute la pensiunea pe care o are în lucru în stațiunea Rânca. În plus, susțin anchetatorii, cât munceau pe proprietatea sa, angajații erau pontați ca fiind la Ape.

Joi seara, Buduran și-a dat demisia.  „Aseară (n.r. joi) mi-am prezentat demisia din funcția de Director al SGA Gorj. A fost înaintată directorului ABA Jiu Craiova. Am înștiințat și pe domnul prefect al județului Gorj și pe președintele PNL Gorj. Nu am fost obligat să îmi dau demisia, a fost hotărârea mea, așa e cel mai bine“ a declarat Alexandru Buduran.

Alexandru Buduran a fost amendat și de ITM pentru că avea la muncă lucrători fără contracte cu el. Amenda a fost de 140 de mii de lei, pe care acesta a declarat că o va contesta. Buduran a fost susținut de PNL în funcția de șef la SGA Gorj. A fost numit director în urmă cu aproximativ nouă luni.

Vizualizări: 2,444

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: