Allen, omul meciului

Echipa de baschet ACS Târgu Jiu s-a impus sâmbătă cu 82-62 în faţa echipei Colegiului Naţional „Aurel Vlaicu” din Bucureşti. Baschetbaliştii gorjeni şi-au revenit repede după înfrângerea din Cupa României, în faţa echipei Athletic Constanţa. „Am jucat împotriva celor de la Aurel Vlaicu al treilea meci în mai puţin de o lună, de data a fost puţin mai greu, s-a simţit oboseala”, a spus antrenorul Laurenţiu Răuţ, mulţumit de jocul echipei.

Pivotul Kevin Allen a fost din nou cel mai bun om al grupării gorjene. Jucătorul american a reuşit 27 de puncte şi 18 recuperări. Căpitanul Adrian Roşu a izbutit 11 puncte, la fel ca Robert Nanu. „Ideea a fost să rotim mai mulţi jucători, să intre în teren şi jucători care au jucat mai puţin până acum”, a mai spus Răuţ.

Pentru ACS urmează două deplasări foarte lungi. Prima partidă este programată miercuri, pe 24 octombrie, la Constanţa, în returul Cupei României, cu Athletic Constanţa. Următorul meci din campionat va avea loc la Cluj, pe 27 octombrie, cu CS Universitatea Cluj. (A.A.)

Vizualizări: 542

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: