Pandurii încă e în proces cu FRF

Deşi e pentru a-l doilea an în liga secundă, Pandurii continuă lupta prin instanţe cu Federaţia Română de Fotbal, în speranţa recuperării celor trei puncte din partida cu ASA Târgu Mureş cu care a fost penalizată când evolua în Liga I. Pandurii s-au retras atunci de pe teren pentru că suprafaţa de joc era îngheţată bocnă, iar jucătorii au considerat că le este pusă viaţa în pericol. Clubul gorjean a pierdut atunci meciul la scor de neprezentare, iar cele trei puncte pierdute au dus ulterior la retrogradarea echipei în Liga a II-a.

La începutul acestui an, Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea celor de la Pandurii de a se judeca cu FRF pentru cele 3 puncte, dar sentinţa nu a fost una definitivă. Acum, procesul a ajuns la Înalta Curte de Casaţie şi a primit termen de judecată în luna decembrie, cu puţin înainte de sărbătorile de iarnă.

Chiar şi dacă ar câştiga cele trei puncte, gorjenii nu ar mai putea reveni după atâta timp în Liga I, pentru asta lor nerămânându-le decât să strângă cât mai multe puncte în Liga a II-a pentru o nouă promovare. Din păcate, sâmbătă, gorjenii au pierdut cu una dintre echipele din coada clasamentului şi s-a îndepărtat din nou de plutonul fruntaş al Ligii a II-a. (G.I.)

Vizualizări: 816

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: