Amelian Istrătescu, medalie de bronz pentru CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a primit vești bune de la Cupa României U15 la lupte libere, competiție care s-a desfășurat în weekend, la Piatra Neamț. Sportivul clubului târgujian, Amelian Istrătescu, a câștigat medalia de bronz la  categoria 75 de Kg.

La prima competiție oficială din acest an, secția de lupte a CSM Târgu Jiu și-a îmbogățit palmaresul cu o medalie de bronz. „Tânărul și ambițiosul sportiv, care este legitimat la secția de box a clubului nostru, unde are rezultate foarte bune, sub îndrumarea antrenorului Petrișor Gănănău, dar și la secția de lupte a CSM Târgu Jiu, unde este pregătit de antrenorul Mădălin Gorjanu, a avut o evoluție de excepție la Piatra Neamț”, a anunțat csmtargujiu.ro.

Intrat pe saltea la categoria 75 de Kg, Amelian Istrătescu a fost foarte aproape de finală. A terminat însă pe podium, pe locul 3. Mădălin Gorjanu a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Amelian Istrătescu, unul dintre cei mai talentați tineri sportivi legitimați la CSM Târgu Jiu. ”O evoluție curajoasă din partea lui Amelian. Știam că are acest potențial de a urca pe podium, daca își valorifică atuurile. Sunt foarte fericit pentru el, pentru că a muncit foarte mult în ultimul timp și îmi doream mult ca această muncă să-i fie răsplătită. Amelian este un băiat extraordinar, polivalent și sper să aibă rezultate din ce în ce mai valoroase. Dacă muncești, așa cum o face el, este clar că și rezultate nu vor întârzia să apară”, a declarat pentru csmtargujiu.ro antrenorul Mădălin Gorjanu, cel care se ocupă de pregătirea lui Amelian Istrătescu la lupte.

Vizualizări: 335

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: