Anchetă internă la spitalul din Târgu Jiu. Acuzație de furt!

O nouă anchetă internă la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Este vorba despre o acuzație cu privire la sustragerea unor bunuri de la persoanele decedate în urma infecției cu coronavirus.

Acuzația vine din partea fiicei unui bărbat care s-a stins din viață din cauza acestui virus. Femeia spune că banii și telefonul mobil care se aflau asupra celui decedat nu au mai fost restituiți. Abia după mai multe insistențe, bunurile au fost restituite. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, Alexandru Nițu, spune că se va desfășura o anchetă în acest sens.

„Va avea loc o anchetă internă pentru a vedea exact ce s-a întâmplat. Cert este că, potrivit legislației, bunurile nu mai sunt înapoiate în cazul decedaților COVID. Este o măsură de protecție”, a declarat Nițu.

Acesta nu este singurul caz, spitalul fiind acuzat și în urmă cu ceva timp de același lucru, atunci când o persoană a decedat, iar bunurile nu au mai fost restituite. Virusul poate rămâne activ pe bunuri de la câteva ore la câteva zile.

Vizualizări: 2,637

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: