Andreea Esca a vorbit despre plecarea de la Pro TV

Celebra prezentatoare de știri Andreea Esca se află la Știrile Pro TV de peste 20 de ani. Fiind una dintre cele mai longevive prezentatoare de știri, din România, ea apare de peste două decenii pe micile ecrane la jurnalul orei 19:00, de pe Pro TV, de luni până vineri. 

Andreea Esca are 50 de ani și este printre cele mai cunoscute prezentatoare de știri de la nivel național aceasta rămânând fidelă aceluiași post Tv în toată această perioadă de peste 20 de ani. A rămas celebră și formula sa de salut din primul său jurnal, de pe Pro TV, ”Bună seara România, bună seara București!”, rostită pe 1 decembrie 1995.

Andreea Esca și-a păstrat autenticitatea și a stârnit două mistere de-a lungul carierei, legate de ce salariu încasează lunar de la Pro TV și când va renunța la scaunul de la pupitrul știrilor.

Invitată într-un podcast al actorului Marius Manole, Andreea Esca a subliniat, printre altele, cât de mult iubește ceea ce face, dar și că a avut în plan, la un moment dat, să își facă propriul talk-show. A renunțat deoarece nu credea că-l va putea face la un nivel foarte înalt.

”Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri, orice s-ar întâmpla.  Emisiunile pot avea succes un sezon şi după nu știi dacă mai merge și sezonul următor. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat” , a declarat Andreea Esca în timpul podcastului.

Referitor la plecarea sa de la știri, Andreea Esca a mărturisit că ar putea face pasul cel mare doar dacă Pro TV îi desființează contractul, concediind-o sau îi găsesc un înlocuitor. De altfel, a punctat și că a văzut cum peste Ocean sunt prezentatoare de știri foarte în vârstă.

”Eu cred că până te dau afară sau îți găsesc un înlocuitor. În America am văzut că au emisiuni și la 90 de ani. În alte țări mult mai mult preț pe… să fii tânără, să arăți bine. Depinde și de emisiune. Dacă e vorba de știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă ești”, a mai spus jurnalista.

Vizualizări: 1,950

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: