Un fost mare jucător al României debutează ca jurat la „Imperiul Leilor” de la Pro Tv!

Fostul fundaș stânga al echipei naționale, Răzvan Raț, va face parte din juriul celui de-al patrulea sezon al show-ului de business „Imperiul Leilor”, de la ProTV.  Postul Tv a anunțat că a adus alți patru antreprenori în juriul show-ului tv.

Răzvan Raț va fi unul dintre cei 4 noi jurați ai show-ului „Imperiul Leilor”, anunță Pro TV. Pe lângă fostul fotbalist, alți 3 antreprenori se vor alătura și ei emisiunii, respectiv Daniel Mischie, CEO City Grill, Mircea Căpățînă, Cofondator & Director de Marketing SmartBill, și Felix Pătrășcanu, proprietar Fan Courier, se arată într-un comunicat al Pro TV.

La fel ca și în primele 3 sezoane, din juriul show-ului „Imperiul Leilor” va face parte și Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid și proprietarul brandului de mobilă Mobexpert. 

Ceilalți membri ai juriului sunt Dragoș Petrescu, fondatorului lanțului de restaurante City Grill, Cristina Bâtlan, fondatoarea și proprietara brandului Musette și Dr. Wargha Enayati, fondatorul Rețelei Private Regina Maria și al Enayati Medical City,

Răzvan Raț și-a deschis mai multe afaceri, după retragerea din cariera de fotbalist. Fostul fundaș deține un hotel în orașul Slatina, județul Olt, numit Bowling Zytto. 

În reședința județului Olt, mai are și o academie de fotbal, care îi poartă numele. Academia de Fotbal „Răzvan Raț” a încheiat, la începutul acestui an, un parteneriat cu Rapid, club la care Răzvan a jucat la începutul carierei. 

Răzvan Raț mai deține câteva afaceri și în Ucraina, la Donețk, acolo unde a jucat timp de 10 ani pentru echipa locală Șahtior. A cumpărat acolo mai multe imobiliare, în valoare de 4 milioane de euro, despre care spunea că nu știe dacă le va mai recupera vreodată, din cauza războiului declanșat de Rusia în țara vecină. 

Răzvan Raț a jucat în cariera sa la Universitatea Craiova, Rapid, FCM Bacău, Șahtior Donețk, West Ham United, Rayo Vallecano, PAOK Salonic și ACS Poli Timișoara. Cel mai mult a stat la Șahtior, 10 sezoane, între 2003 și 2013. A câștigat 17 trofee cu trupa din Donețk, printre care 7 titluri de campion și o Cupă UEFA. Mai are în palmares și două titluri de campion al României cu Rapid, în 1999 și 2003. 

Galerie foto


Vizualizări: 1,557

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: