Anamaria Prodan devine actriță. Ce rol va juca în noua producție a lui Iura Luncașu!

La cei 50 de ani ai săi, Anamaria Prodan arată extraordinar și debutează cu un rol principal într-un film al celui mai în vogă regizor român, Iura Luncașu.  Agent FIFA de succes ea nu se dezminte și demonstrează pe zi ce trece noi valențe.

Anamaria Prodan nu este chiar la primul rol pentru că a jucat propriul rol în seria de la Antena 1 în care era prezentată viața familiei sale. De data aceasta, vedeta va debuta în cinematografie, alături de nume importante din filmul românesc.

Iura Luncașu actor, producător și regizor de film, devenit celebru după ce a regizat serialele ”Inimă de țigan” sau ”Pariu cu viața”, care au dat peste cap audiențele, pregătește acum un nou proiect, iar Anamaria Prodan face parte din el.

Într-o perioadă extrem de încărcată în fotbalul românesc, perioadă în care impresarii nu mai au somn pentru a realiza cele mai importante transferuri, Anamaria Prodan s-a mai trezit pe cap cu o provocare, pe care nu a putut însă să o refuze. A fost invitată să facă parte din producția ”Complotul bonelor”, o comedie românească care se anunță de succes, mai ales că rolul principal masculin i s-a atribuit talentatului Cristi Iacob.

Pentru fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, acest proiect nu este chiar nou. Anamaria Prodan a mai cochetat cu lumea filmului, chiar dacă într-o altă formă. Ea are deja la activ șapte sezoane de reality show la care a participat alături de Reghe.

”Actrița…. Ce frumos. Așa se închide un cerc frumos al vieții mele. Asta îmi trebuia în portofoliu, un film. Și am avut norocul să-l întâlnesc pe Iura Luncașu. A avut atât de mare încredere în mine, încât mi-a oferit rolul principal din această minunată comedie. Sunt un om bun, profesionist și mă bucur pentru că reușesc să atrag lângă mine oameni minunați. Profesioniști desăvârșiți. Le mulțumesc și vă promit distracție pe cinste alături de noi în Complotul Bonelor”, a spus Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

Anamaria Prodan și-a intrat foarte bine în rol, mai ales că noua ipostază îi place foarte mult. Filmările se fac și în țară, dar și în străinătate, iar producătorii sunt convinși că filmul, care va fi difuzat pe Netflix, va fi unul de box office. 

Altfel, Anamaria Prodan are foarte mare grijă de corpul ei. Agentul FIFA se prezintă într-o formă impecabilă, iar pentru asta nu face rabat de la niciun tratament.

Anamaria Prodan sclipește și la propriu și la figurat și nu mai vrea să se uite înapoi. Se simte împlinită alături de copiii ei și are mare grijă și de sănătate.

”Fac săptămânal acest tratament cu aur de 24 de karate. Este un tratament care-mi ajută pielea să fie elastică, o hidratează și o face să strălucească.

La 50 de ani, trebuie să am grijă de înfățișare, de sănătate, dar vreau ca și pielea să strălucească. De doi ani urmez acest tratament special”, a spus Anamaria Prodan, pentru playsport.ro.

Galerie foto


Vizualizări: 1,547

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: