Andrei Bărăgan, încă două sezoane la CSM Târgu Jiu!

CSM Târgu Jiu își conturează lotul pentru noul sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin. Conducerea clubului a demarat deja campania de transferuri și de prelungire a contractelor cu jucătorii din lot, ultimul care a semnat prelungirea fiind Andrei Bărăgan.

După Camil Berculescu, un alt baschetbalist gorjean, Andrei Bărăgan, și-a pus semnătura pe un nou contract cu CSM Târgu Jiu. Baschetbalistul de 20 de ani a semnat pentru următoarele două sezoane cu gruparea gorjeană, a informat oficial clubul primăriei.

”Vreau ca în următorul sezon să joc și să ajut echipa cât mai mult, iar pentru asta sunt dispus să dau totul pe teren”, a declarat Andrei Bărăgan, pentru csmtargujiu.ro, după ce a decis să rămână acasă până în 2025.

Andrei Bărăgan, jucător care poate evolua pe pozițiile 1 și 2, este în acest moment cel mai tânăr component din lotul echipei din Târgu Jiu. Andrei, care și-a făcut debutul la seniori în tricoul echipei CSM Târgu Jiu, în Liga Națională, a ajuns la o înțelegere cu oficialii clubului gorjean și a semnat un angajament valabil pentru următoarele două sezoane. Andrei Bărăgan își dorește ca următorul sezon să fie unul mult mai bun decât cel recent încheiat. Baschetbalistul gorjean, care va bifa cel de al treilea sezon cu CSM Târgu Jiu la cel mai înalt nivel în baschetul românesc, vrea în play-off în următoarea stagiune a Ligii Naționale.

Galerie foto


Vizualizări: 306

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: