Strigătul disperat de ajutor al unui medic din Târgu-Jiu

Un medic din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu strigă după ajutor. Este vorba de doctorul neonatolog Luminița Olănescu, șefa secției de Neonatologie, care are nevoie de medici în secție. Specialistul a apelat chiar și la un anunț în mediul on-line și pe facebook pentru a rezolva problema.

Secția de Neonatologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu funcționează la limită în ceea ce privește numărul medicilor. În contextul în care Spitalul din Târgu-Cărbunești a fost declarat spital COVID 19, cel mai probabil majoritatea gorjencelor care nasc ajung la Spitalul din Târgu-Jiu.

Situația este alarmantă pentru că aici lucrează trei medici neonatologi care nu mai pot face față numărului de gărzi. Șefa secției Neonatologie, Lumința Olănescu, a făcut un anunț disperat pe facebook ca ultimă șansă de a găsi un specialiști dispuși să lucreze aici.

”Bună ziua! Am nevoie de ajutor! În secția Neonatologie a SJU Târgu-Jiu suntem doar 3 medici care asiguram activitatea curentă si gărzile, cam 10-11/lună. Am obosit! Caut medic neonatolog/ pediatru chiar și rezident în an terminal. Postul se poate ocupa fără concurs! Vă mulțumesc! Distribuiți postarea, vă rog, avem nevoie de medici!”, este anunțul Luminiței Olănescu.

Vizualizări: 16,703

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: