Angajări la ATI. Posturile vacante!

Se fac noi angajări la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Trei posturi de execuție, pe perioadă nedeterminată, sunt vacante la secția ATI 1. Este vorba de un post de asistent medical debutant, unul de infirmier și un altul de brancardier.

Doritorii pot depune dosarele de candidatură până la data de 11 octombrie, ora 16.00. Taxa de concurs este de 100 de lei pentru postul de asistent medical și de 50 de lei pentru celelalte două.

Cine vrea să lucreze ca infirmier trebuie să fi absolvit cel puțin școala generală, să aibă finalizat un curs de infirmier și minimum șase luni vechime în activitate.

Postul de brancardier poate fi ocupat doar cu o diplomă de absolvire a școlii generale. În schimb, pentru postul de asistent medical este nevoie de o diplomă care să ateste terminarea unei școli sanitare postliceale și de un certificat de membru al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România.

Probleme scrise, ce constă în rezolvarea unor teste grilă, au loc tocmai la sfârșitul lunii noiembrie. Pentru posturile de brancardier și infirmier, interviul a fost programat la începutul lunii decembrie.

Vizualizări: 3,663

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: