Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Aniversare în Peștera Polovragi

Zeci de speologi ai Asociaţiei Focul Viu din Bucureşti au sărbătorit o jumătate de secol de la înfiinţare în adâncurile Peșterii Polovragi din județul Gorj. Este unul dintre primele cluburi de speologie fondate din România.

Speologia este activitatea de a identifica, explora, studia, cartografia și vizita locații subterane precum peșteri și caverne. 

“50 de ani înseamnă foarte mult, o viaţă de om. Noi sporim zestrea naturală a României prin explorările noastre. Ne facem un hobby, noi aducem României un tărâm aparte care are geografia lui proprie, care are râuri subterane, cascade, minerale rare, găsim acolo fosile de animale dispărute în cuaternar”, a spus Cristian Lascu, cercetător Institutul “Emil Racoviţă”, pentru Știrile Pro TV.

foto FB

Vizualizări: 1,723

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: