Apare o nouă televiziune în România. Nu mai e nevoie de cablu

O nouă televiziune va apărea pe micile ecrane din casele noastre, dar diferită față de cele deja prezente. Va fi accesibilă pe orice device, fără a mai avea nevoie de cabluri sau alte aparate pentru semnal.

Noua televiziune este lansată de către cei de la Vodafone, iar serviciul se va numi Vodafona TV+, fiind accesibil pentru oricine, fără a avea nevoie de cablu sau alte aparate pentru semnalul TV.

Pentru doar 3,99 euro veți avea acces la peste 100 de canale TV, inclusiv cele mai urmărite din țara noastră. Printre acestea se numără: Digi24, Realitatea Plus, Romania TV, B1 TV, TVR Info, TVR News, Aleph News, Profit.ro, Euronews, National TV, Kanal D 2, TVR 1, TVR 2, Metropola TV, Trinitas, Speranta TV.

„Cel mai nou serviciu de televiziune de pe piaţa din România, prin care Vodafone îşi propune să transforme experienţa de vizionare TV, se numeşte Vodafone TV+. TV+ oferă clienţilor acces la televiziune de pe mai multe device-uri în acelaşi timp, oricând, oriunde, la un click distanţă, aducând tot conţinutul de care au nevoie într-o interfaţă modernă şi intuitivă.

Fără cabluri, fără găuri în pereţi, fără alte dispozitive. Serviciul conţine peste 100 de canale, multe dintre ele cu funcţii interactive: pauza pe live, restart, derulare înainte şi înapoi, înregistrare la cerere (30-90 de zile) sau înregistrare automată (7 zile)”, au explicat reprezentanții Vodafone, potrivit Paginademedia.ro.

Vizualizări: 41,830

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: