Armă descărcată accidental lângă o secție de votare

Incident la Turburea, lângă o secție de votare. În jurul orei 06.00, la efectuarea controlului armamentului din dotare, polițistul a executat un foc de armă accidental.

Potrivit IPJ Gorj, nu se mai afla nimeni în apropiere. Nu au fost victime, dar glonțul a trecut printr-o fereastră.

Se fac verificări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut incidentul, a mai precizat Poliția.

Incidentul a avut loc într-o încăpere de lângă sala în care este amenajată secția de votare. Procesul de votare a decurs normal după ora 07.00.

„La data de 6 decembrie a.c., un polițist din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu a raportat faptul că, după preluarea pazei unei secții de votare situată pe raza comunei Turburea, aflându-se singur într-o încăpere a imobilului, lângă cea în care se află amplasată secția de votare, ar fi procedat la verificarea armamentului din dotare, context în care a executat un foc de armă accidental, rezultând doar pagube materiale.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul IPJ Gorj, care va efectua verificări pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ Gorj.

IPJ Gorj a desemnat un alt polițist să asigure ordinea la secția de votare. Polițistul este unul cu experiență de 20 de ani.

Vizualizări: 3,821

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: