Artistul care a câştigat bani frumoşi de la mineri

Cântăreţul de muzică populară Petrică Mîţu Stoian a povestit pentru revista „Taifasuri” despre anii 90, când a câştigat o maşină pentru o singură melodie şi când minerii disponibilizaţi îşi cheltuiau banii pe dedicaţii muzicale.

Mii de mineri plecau în anii 90 cu plăţi compensatorii, dar cei mai mulţi dintre ei au risipit banii. Fostul solist de la „Doina Gorjului” povesteşte acum că artiştii câştigau bine în acele vremuri. „S-a câştigat foarte bine în perioada când s-au dat ordonanţele acelea la mineri, în anii ’95-’96. Pe vremea aceea un interpret bun câştiga şi 15 milioane de lei vechi într-o seară. Acum nu mai e aşa. Facem bani doar cât să trăim decent”, a mărturisit Mîţu Stoian pentru o revistă mondenă.

Cântăreţul de muzică populară a mai dezvăluit că a primit cadou o maşină luxoasă, doar pentru că a cântat o melodie unui român bogat. „În urmă cu aproximativ 20 de ani, am primit o maşină de fiţe, un Opel Calibra, de la un domn cu dare de mână din Italia, căruia i-am cântat de ziua sa melodia «De păstram ce-am câştigat / Azi eram cel mai bogat»”, a declarat Petrică Mîţu Stoian.

Artistul se declară mulţumit de cariera pe care a avut-o, în prezent el fiind solist al Ansamblului „Maria Tănase” de la Craiova.

Vizualizări: 3,550

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: