Horaţiu Mălăele, comediant şi în viaţa de zi cu zi

Actorul Horaţiu Mălăele îşi înveseleşte publicul şi în afara scenei. Gorjean la origine, Mălăele este un actor de succes, motiv pentru care este urmărit de paparazzi. Aceştia l-au surprins zilele trecute la o bancă din Bucureşti, unde actorul le-a făcut pe funcţionare să râdă cu lacrimi.

Paparazzi SpyNews l-au filmat pe Mălăele minute bune la ghişeul băncii, unde glumele sale au destins atmosfera de obicei serioasă. Comedia l-a făcut celebru pe actorul născut la Târgu Jiu în 1952.

Mălăele este însă la fel de cunoscut şi apreciat pentru activitatea sa de caricaturist şi grafician. Horaţiu Mălăele a avut zeci de expoziţii naţionale şi internaţionale şi a publicat mii de caricaturi şi desene. A expus la Munchen, Paris, Veneţia, San Francisco, Montevideo etc.

În semn de recunoaştere, Romfilatelia a prezentat noua emisiune de mărci poştale „Stele ale scenei şi ecranului”. Timbrele, fiecare cu valoarea nominală de 8 lei, ilustrează portretele actorilor Maia Morgenstern, Oana Pellea, Luminiţa Gheorghiu, George Mihăiţă, Horaţiu Mălăele şi Marcel Iureş.

Vizualizări: 1,288

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: