Asistenta acuzată de mită părăsește arestul pentru a susține examenele

Asistenta medicală din Gorj, acuzată de luare de mită, după ce a eliberat mai multe certificate de vaccinare anti-Covid false, părăsește domiciliul, cu bilet de voie de la judecători, pentru a susține niște examene în județul Mureș.

Potrivit profilului de pe rețelele de socializare, asistenta medicală a studiat farmacia la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș.

„Admite cererea formulată de inculpata Uţă Florentina. În baza art. 221 alin.(6) C.pr.pen., permite inculpatei să părăsească imobilul din comuna---, sat --, nr.--, județul Gorj, în data de 13.06.2022, pentru a se deplasa în localitatea ----, jud. Mureș, în vederea susținerii examenelor la ----, cu plecare de la domiciliul --- ora 12,30, pe traseul ---, și întoarcere în data 14.06.2022, după terminarea examenelor, pe traseul----”, se arată în minuta de miercuri a Tribunalului Gorj. 

Deplasarea are loc strict în scopul susținerii examenelor, pe traseul cel mai scurt între locul de plecare şi cel de destinație.

 „În caz de urgenţă medicală, inculpata va da curs obligaţiei prevăzute de art.221 alin.(7). C.pr.pen., privind informarea imediată a instituției, organului sau autorității desemnate cu supravegherea sa şi a organului judiciar care a luat măsura arestului la domiciliu”, potrivit deciziei magistraților gorjeni ce poate fi contestată în 48 de ore.

În noiembrie anul trecut, asistenta medicală din Ionești a fost reținută pentru 24 de ore, pentru luare de mită, fals informatic și fals intelectual, toate în formă continuată.

Potrivit anchetatorilor, femeia primea între 500 și 1500 de lei de la persoanele care voiau adeverințe false de vaccinare anti-Covid.

Vizualizări: 1,755

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: