Blugi pentru bărbați – se potrivesc cu ei espadrilele?

Blugii, acest articol de vestimentație obligatoriu în garderoba femeilor și bărbaților deopotrivă. Perfecți pentru un look casual, ușor de asortat cu aproape orice tip de bluză sau cămașă, dar și cu diverse tipuri de pantofi, blugii reprezintă alegerea versatilă prin excelență. Se potrivesc blugii bărbătești cu espadrilele? Pentru ce ocazii poți alege o astfel de ținută? Și ce alte alegeri poți face în materie de pantofi pentru ținute în stilul dorit, oferindu-le blugilor tăi șansa de a fi vedeta ținutei? Iată mai jos câteva informații utile în acest sens.

Ce pantofi poți purta cu blugii bărbătești?

În funcție de stilul vestimentar care te caracterizează și de ținuta pe care dorești să o ai, blugii bărbătești pot fi purtați cu numeroase modele de pantofi bărbătești. Alături de o pereche de pantofi chelsea, o pereche de jeans barbati îți oferă posibilitatea de a obține outfitul perfect pentru oraș sau în stilul casual. De preferat să alegi o pereche de blugi strânși, cu margini întărite și o bandă colorată în partea de jos. Pentru a pune în evidență pantofii, poți să porți blugii chiar suflecați. 

Poți purta și cu pantofii derby o pereche de blugi negri sau de culoare foarte deschisă, însă dacă ești mai degrabă tipul sportiv care dorește confort înainte de toate, alege să porți blugii cu o pereche de sneakers. 

Mocasinii alături de blugi ți-ar putea reda un aspect de hipster desăvârșit, iar o pereche de espadrile ar putea completa ținutele confortabile, perfecte pentru vară. 

  

Espadrilele bărbătești, pantofi confortabili perfecți pentru vară

Purtate fără șosete, espadrilele sunt pantofi închiși, extrem de ușori, care permit picioarelor să respire bine datorită tălpii din iută, un material natural, hipoalergenic. 

Într-un stil asemănător cu al mocasinilor, espadrilele reprezintă alegerea desăvârșită atunci când vine vorba de stil și eleganță combinate în mod perfect cu confortul și comoditatea necesare în anotimpul cald. Considerați inițial pantofi ieftini, dar extrem de practici, espadrilele sunt astăzi pantofi pe care îi poți alege pentru un look stilat. Poți să porți o pereche de espadrile barbati și cu blugi? Cu siguranță da, însă important este modul în care vei reuși să asortezi cele două articole din garderobă pentru un aspect stilat. 

Cum asortezi espadrilele la blugi?

Pentru a afla care este combinația perfectă pe care trebuie să o faci, trebuie să te gândești, înainte de toate, care este stilul care te reprezintă. Ești definit de un stil șic și elegant sau mai degrabă de un stil casual deplin? 

Pentru un aspect casual desăvârșit, alege să porți o pereche de espadrile cu o pereche de blugi de orice lungime și un tricou din bumbac. Dacă pantalonii sunt scurți, atunci poți alege și o cămașă din in cu care să îți completezi ținuta. 

Pentru un aspect urban, alege să porți o pereche de blugi strânși în zona gleznelor sau ușor suflecați pentru a lăsa gleznele la vedere și completează-ți ținuta cu un tricou polo sau o cămașă mulată, apoi alege o pereche de espadrile cu șireturi, varianta șic a acestor pantofi bărbătești. 

Deși blugii nu reprezintă alegerea ideală atunci când vine vorba de eleganță, poți alege o pereche de blugi albi la care să asortezi o pereche de espadrile și o cămașă cu aspect fluid, din in sau bumbac subțire, obținând astfel o notă distinctă de stil și eleganță. 

Vizualizări: 1,240

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: