Asociația ”Acasă la Brâncuși” are un nou președinte

Omul de afaceri Nicu Mitroiu este noul președinte al Asociației ”Acasă la Brâncuși”. Adunarea Generală a asociației l-a ales în această funcție în ședința de miercuri, 4 iulie, care a avut loc la Peștișani.

Funcția de președinte s-a vacantat în urma morții subite a lui Radu Ciobanu. Mitroiu a fost singura propunere făcută pentru funcția de președinte al asociației, prpounerea venind din partea autorităților județene. ”Domnul Nicu Mitroiu este noul președinte al acestei asociații. Eu chiar l-am susțunut foarte mult. Cred că este persoana cea mai potrivită pentru această activitate”, a declarat Dumitru Leuștean, primarul orașului Novaci.

Noul președinte are experiență vastă în domeniul turismului. ”Domnul Nicu Mitroiu este vechi în turismul gorjean, este unul dintre primii investitori din Rânca. Deține o cabană, teleschiul, pârtiile. A fost ales președinte în Adunarea Generală, unde s-au mai discutat și chestiuni de proiecte pentru anul acesta. Domnul Nichifor l-a propus și nu a mai fost altă propunere. A fost votat în unianimitate”, a precizat Ovidiu Popescu, secretarul general al asociației.

Din Asociația ”Acasă la Brâncuși” fac parte agenții de turism, agenți economici, primării precum Baia de Fier, Pestișani, Târgu Jiu, Runcu, Novaci, Consiliul Județean, obști și alți membri din zona privată.

Vizualizări: 1,245

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: