Au bătut sute de kilometri să ajute la construirea unui centru în Gorj

O mână de tineri au făcut o faptă demnă de toate laudele. Au bătut sute de kilometri, din București în Gorj și înapoi, în ziua lor liberă să dea o mână de ajutor celor de la Asociația Glasul Sufletului care muncește tot pentru cei în nevoie. Voluntarii i-au ajutat pe cei de la Asociație la reabilitarea casei ce urmează să fie transformată într-un centru social.

"Azi dragilor a fost o zi în care am plâns de bucuriei (recunosc că au trecut ani de când nu am mai făcut acest lucru). Azi o echipă de muncitori de pe un șantier din București și vechi voluntari alături de noi, au plecat în ziua lor liberă și au parcurs cca 200 km și au plecat inapoi la înserat, împreună cu seful lor Brujan Răzvan doar să dea o mână de ajutor la Casa Maria și totul în mare taină. Când am primit pozele din partea lor am izbucnit în plâns, nu îmi venea să cred. Făcuseră curat si adunaseră toată țiglă din curte", a spus Cristina Lia, de la Asociația Glasul Sufletului, din Rovinari.

Proiectul Casa "Maria" este proiectul de suflet al Cristinei Lia, care și-a dedicat ultimii ani făcând fapte bune fără să ceară ceva în schimb, ajutând sute de familii din tot județul să treacă peste neajunsurile pe care le au.

Galerie foto




Vizualizări: 2,132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: