Peste 100 de locuri libere pentru sterilizarea animalelor. Cum te programezi!

Asociația Pro Animals Târgu Jiu anunță disponibilitatea a peste 100 de locuri, pentru luna noiembrie, în cadrul programului de sterilizare a câinilor și pisicilor de rasă comună: „Ne-ati demonstrat în luna octombrie ca acest program este binevenit si apreciat, haideti sa continuăm! Astfel, cu implicarea dumneavoastră, vom putea sa sterilizăm și mai multe animaluțe. În noiembrie avem aproximativ 100 -120 locuri în Campania socială -sterilizări câini și pisici rasă comună”, au transmis reprezentanții asociației.

Programul social presupune achitarea unei părți din suma totală: „În parteneriat cu cabinetul nostru colaborator, programul social, cu locuri limitate lunar, înseamnă că dumneavoastră veți achita o parte din costuri, iar Asociația Pro Animals o alta parte! Cost social pisici - 50 ron. Cost social caini -100 ron”, au adăugat reprezentanții.

Pentru programări, doritorii vor trimite un mesaj la numărul de telefon 0748128129, fiind contactați ulterior.

Asociația Pro Animals îi îndeamnă pe cetățenii care își permit financiar să achite costul în totalitate să cedeze locul persoanelor cu mai puține posibilități.

Vizualizări: 516

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: