Au căzut la pace! Spun că nu se înjură timp de 90 de minute

Marele derby dintre Rapid și FC U Craiova se anunță a fi unul liniștit, cel puțin în peluze, acolo unde cele două galerii au căzut la pace. Suporterii  de la Peluza Nord Rapid și Peluza Sud Craiova spun că nu se vor înjura pe tot parcursul derby-ului din Giulești.

Cei care merg la stadion să audă înjurăturile galeriilor pot sta liniștiți acasă la meciul dintre Rapid și FCU pentru că se anunță liniște, sau cel puțin cele două galerii nu se vor înjura. Rivalitatea dintre rapidiști și olteni va fi uitată vineri seara, atunci când echipa lui Adrian Mutu va întâlni formația antrenată de Nicolo Napoli, pe noua arenă din Giulești.

Cele două grupări de ultrași au decis să nu apeleze la trivialități cu ocazia derby-ului de vineri, în condițiile în care rapidiștii au sărit în ajutorul Peluzei Sud, care poate să pătrundă pe arena Rapidului, pentru a-și susține echipa favorită, susțin sursele ProSport.

Totuși, Peluza Sud spune că va continua „războiul” cu finanțatorul grupării din Bănie! „Vom fi mereu alături de clubul nostru drag, dar niciodată nu vom uita răul pe care acest mititel l-a făcut și continuă să-l facă celei mai iubite echipe din România. Hai la meci! Știința suntem noi!”, a fost anunțul oficial al oltenilor.

Meciul dintre Rapid București și FCU Craiova se va disputa vineri, 10 februarie, de la ora 20:00, pe stadionul din Giulești în cadrul etapei cu numărul 25 din Superliga.

Vizualizări: 1,016

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: