CSM Târgu Jiu a pierdut la limită cu Steaua

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu a pierdut, la limită, confruntarea cu Steaua București, scor 93-91. Partida a contat pentru etapa a-20-a din Liga Naţională şi a fost al doilea meci din Grupa 11-18.

La a doua deplasare consecutivă din Grupa 11-18, fără aportul căpitanului Porter Troupe, accidentat, baschetbaliștii pregătiți de Kresimir Basic au fost foarte aproape de prima victorie în deplasare din acest sezon. Doar ghinionul la ultima aruncare a făcut ca echipa gazdă să câștige, însă Steaua a tremurat serios pentru victorie. A fost una dintre cele mai bune prestații ale grupării gorjene, în deplasare, din actuala stagiune din Liga Națională. Meciul a fost unul extrem de echilibrat până în ultima secundă, când CSM Târgu Jiu a avut șansa victoriei, dar a fost lipsită de șansă la ultima aruncare, după cum a informat csmtargujiu.ro.

CSM Târgu Jiu a început partida din Sala ”Mihai Viteazul” cu următorul ”5”: Shamiel Stevenson, Dylan Frye, Thomas Kottas, Noam Weinberg și Octavian Ilie. 

Cel mai bun om al grupării gorjene a fost Dylan Frye, care a totalizat 28 de puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive, urmat de Shamiel Stevenson, care a făcut un nou meci excepțional, cu 25 de puncte marcate, 13 recuperări și o pasă decisivă.

CSM Târgu Jiu va juca următoarele patru etape pe teren propriu. Prima partidă este programată pe 4 martie, cu CSM Focșani. Urmează duelul cu Laguna București, pe 11 martie. Apoi, pe 18 martie, partida cu CSM Galați, iar pe 22 martie, cu Steaua București. CSM Târgu Jiu va juca ultimele două etape din Grupa 11-18, în deplasare, pe 25 martie, cu CSM Focșani, iar pe 29 martie, cu Laguna București.

Vizualizări: 243

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: