Au fost prinși bărbații care au spart o agenție CEC din Gorj

Doi tineri din Vâlcea sunt autorii tentativei de jaf care a avut loc în noaptea de 17 spre 18 martie la Târgu Logrești, în județul Gorj. Cei doi au intrat într-o agenție a CEC Bank din localitate.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Gorj au reuşit, joi, să îi prindă pe cei doi bărbaţi, de 34 respectiv 35 ani, din judeţul Vâlcea, care au antecedente penale. Potrivit IPJ Gorj, cei doi au scos din funcţiune sistemul de alarmă, prin tăierea firelor de alimentare, au spart un perete exterior, au pătruns în interior şi au forţat seiful de valori, fără a-l deschide. “Din cercetari s-a stabilit că autorii au sustras componentele sistemului de supraveghere si senzorii de detecție din camera de valori, cauzând un prejudiciu de 2000 lei. În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus faţă de cei 2 măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca în data 05.04.2019 să fie prezentaţi Parchetului şi Judecătoriei Tg-Cărbunesti cu propunere de arestare preventivă”, arată un comunicat al IPJ Gorj.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al Brigăzii Operatiuni Speciale Craiova și al Biroului de Analiză a Informațiilor Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 1,783

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: