Au ratat postul de director! Concursul pentru șefia teatrului va fi reluat!

Din doi candidați, înscriși la concursul pentru postul de director al Teatrului Dramatic "Elvira Godeanu" din Târgu Jiu, nu a promovat examenul niciunul. În cursă pentru acest post se aflau tânăra actriță Andreea Chirițescu și regizorul tehnic Sorin Pungan. 

Numele celor doi candidați au fost anonimizate, dar conform informațiilor publicate de primăria Municipiului TârguJiu, unul dintre candidați a obținut nota 4,83, iar celălalt 5,70.

"Întrucât notele finale obținute sunt sub nota 7,00, nu este declarat niciun câștigător la concursul de proiecte de management pentru ocuparea funcției de manager al Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” Târgu Jiu”, se arată în anunțul comisiei de concurs.

Având în vedere situația de față, organizatorii au la dispoziție 30 de zile să pună la punct un nou concurs. 

"Din păcate, cei doi candidați au obținut note care nu le permit sa promoveze acest examen. Noi avem la dispoziție 30 de zile să organizăm un nou concurs, dacă nu o să fim în postura de a pune o conducere interimară. Până la 30 octombrie, la conducerea Teatrului Dramatic "Elvira Godeanu" rămâne Cosmin Brehuță", a afirmat viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Gabriel Coica.

Vizualizări: 1,546

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: