Top 5 cele mai bune rimeluri

Există un produs cosmetic care se află mereu în trusa de machiaj a fiecărei femei și acela este rimelul. Chiar și femeile care nu poartă fond de ten în fiecare zi, își vor accentua frumusețea cu acest produs cosmetic. Mascara este unul dintre produsele preferate, deoarece conferă intensitate privirii, dă formă și volum genelor și pune în valoare machiajul.

În anii de pandemie, popularitatea acestui cosmetic a crescut cel mai mult, deoarece a fost singurul produs de înfrumusețare pe care femeile l-au cumpărat din nou și din nou.
Rimelul este un produs de machiaj care are rolul de a pune în valoare frumusețea ochilor. Aplicarea acestuia durează foarte puțin timp și este cel mai indispensabil produs cosmetic, pentru un machiaj lejer sau unul senzual. Opțiunile sunt multe și fiecare mascara promite să răspundă unor nevoi diferite. Cu toate acestea, găsirea formulei perfecte nu este o sarcină ușoară. Pe piață poate găsești produse pentru toate preferințele, de la volum și lungime, până la cele pentru hrănirea și evidențierea genelor, dar dacă nu treci prin procesul de testare este greu să găsești produsul potrivit.

Dacă și tu cauți cele mai bune rimeluri, dar nu știi pe care să-l alegi, makeup.ro te ajută cu topul celor mai bune 5 opțiuni pentru 2023.

Acestea sunt rimelurile care au cele mai bune performanțe în ceea ce privește volumul, curbarea și alungirea genelor, dar și în ceea ce privește formula, pigmentarea, durabilitatea și raportul calitate-preț. Există multe versiuni în vânzare, ca să nu mai spunem că acestea pot avea compoziții rezistente la apă, de lungă durată sau de întărire.

1. Lancôme Hypnose Drama

Dacă ești în căutarea rimelului perfect, există un singur răspuns pentru tine : Hypnose Drama. O creație magică de la faimosul brand francez Lancôme, care este considerată una dintre cele mai importante companii de produse cosmetice decorative. Acesta va da ochilor tăi profunzime și strălucire, făcând genele lungi și voluminoase, deoarece mascara oferă de 14 ori mai mult volum într-o clipă. Dacă dorești să obții un aspect seducător, dacă ești o fană al genelor senzuale, acest produs este pentru tine.
Care este secretul acestui rimel? Peria curbată, redă o nuanță seducătoare și separă fiecare geană, făcându-le flexibile și suple. Formula conține substanțe naturale și ceară, ceea ce permite ca fiecare geană să fie colorată mai eficient, făcând ochii expresivi și radianți.

2. Maybelline – Colossal Big Shot Black

Cel mai bun rimel de pe piață la un preț ‘’bombă’’! Și când spunem ‘’bombă’’, vorbim serios, pentru că îl vei găsi la un preț uimitor. Noul Colossal Big Shot Black de la Maybelline oferă volum cu o singură mișcare. Peria sa incredibil de mare, cu vârfuri ondulate, oferă volumul la care ai visat dintotdeauna. Maybelline The Colossal Big Shot Volum Express Mascara este un produs care oferă un efect uimitor de gene false care durează toată ziua, fără retușuri. Rimelul este perfect pentru aplicarea zilnică, pentru look-uri nude și de seară. Machiajul cu acest produs va arăta deosebit de frumos în tehnica Smokey Eyes.


3. Radiant Magna Lash Mascara

Printre cele mai bune rimeluri se enumeră și Radiant Magna Lash Mascara.
Multe femei spun că este cea mai bună mascara pe care au încercat-o. Vrei să-i faci pe ceilalți să se întrebe dacă ai gene false sau naturale? Atunci acest produs este cel mai potrivit pentru tine. Obține un look, care cu siguranță nu va trece neobservat. Pentru gene orbitoare, pentru volum îndrăzneț și gene senzuale, nu ezita să alegi această mascara. Un rimel pentru o curbare perfectă a genelor și un volum maxim. Nu în zadar numele brandului include cuvântul Magna în denumire, deoarece transformă chiar și genele drepte, oferind un rezultat magic! Un efect de gene false te așteaptă, așa că pregătește-te pentru complimente și atenție, pentru că privirea va deveni mai expresivă și mai profundă, ca niciodată. Produsul nu a fost testat pe animale și este recomandat de oftalmologi.


4. L'Oreal Paris Paradise Mascara Waterproof

Toate femeile își doresc întotdeauna să fie frumoase, indiferent de perioada anului și de condițiile meteorologice, la serviciu, la petreceri, la piscină sau pe plajă, de aceea nu pot renunța la produsele cosmetice rezistente la apă, creat de specialiștii celebrului brand francez L'Oreal Paris. Paradise Extatic Waterproof Mascara are o formulă pigmentată ultra-rezistentă care conferă volum și alungire genelor. Rimelul este cunoscut pentru formula sa, deoarece este îmbogățit cu uleiul miraculos care tratează genele ca nimeni altul, uleiul de ricin. Peria comodă vopsește bine chiar și cele mai mici gene de la rădăcină, oferindu-le un volum bogat și o lungime incredibilă. Paradise Mascara Waterproof de la L'Oréal Paris rezistă la apă, ploaie, umezeală, transpirație, căldură și, dacă ești emotivă, chiar și la lacrimi (de bucurie, evident)

5. Max Factor False Lash Effect

Mascara False Lash Effecte are cea mai mare perie de mascara din toata gama Max Factor. În combinație cu formula exclusivă Liquid Lash ™, nuanțează și adaugă volum, creând efectul genelor false fără niciun inconvenient!

Rimelul va oferi genelor tale un volum amețitor, iar tu vei fi încântată de acest efect uimitor și de expresivitatea privirei tale. Formula conține ingrediente naturale, care contribuie la creșterea intensivă și la întărirea genelor, făcându-le mai voluminoase. Factor False Lash Effect le lungește considerabil, conferind ochilor o profunzime și un mister extraordinar. Pigmenții coloranți de înaltă calitate asigură o culoare bogată și frumoasă. Produsul nu se estompează în timpul zilei, așa că nu trebuie să îți faci griji cu privire la durabilitatea machiajului.

Sperăm că ți-a fost utilă această listă de recomandări. Alege produsul care ți se potrivește și cucerește întreaga lume cu privirea ta seducătoare!

Vizualizări: 4,003

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: