Au spus „Da!” la Poarta Sărutului, de Dragobete

Doi tineri din Câmpina, Irina și Mugurel, au venit la Târgu Jiu, de Dragobete, să se cunune. Ceremonia a avut loc la Poarta Sărutului, mirele fiind cel care a venit cu această propunere. Evenimentul a fost oficiat de primarul interimar din Târgu Jiu, Aurel Popescu, care nu a ratat ocazia să-și facă un selfie cu mirii, pe care ulterior la postat pe facebook.

 "S-a meritat efortul, să venim de la Comarnic până aici", a spus socrul mic, încântat de faptul că fiica și ginerele au decis să-și unească destinele la Poarta Sărutului a lui Constantin Brâncuși. Irina, fostă Tismănaru, are 27 de ani, iar Mugurel Frîncu, 29 de ani. Cei doi tineri spus de ce au ales să-și unească destinele de Dragobete și nu de Valentine's Day. „Am vrut să fie ceva mai deosebit. Ne place mult orașul. Dragobetele este sărbătoarea noastră, Valentine's Day este împrumutată", a spus Irina. „A fost dorința mea, să fie mai romantic, de Dragobete, la Poarta Sărutului. Am mai fost înainte, doar în vizită. Mi-a plăcut și am zis să ne cununăm aici", a spus Mugurel. 

Mirilor le-au fost aproape și rudele. Tătăl miresei a avut mici emoții, i-a fost teamă că mirele nu-și va face apariția. "Ca orice tată, te aștepți la orice. Oricum, sunt fericit că am ajuns până aici, le doresc Casă de Piatră, am un ginere de nota zece. Mai am încă o fată și un băiat", a spus Stelian Tismănaru.

Primarul de la Târgu Jiu a explicat de ce și-a făcut selfie cu mirii."Îmi place să fac selfie cu cei cu care, iată, într-un fel sau altul, intru într-o anumită relație. Este o bucurie pentru mine să văd că aceste cupluri fac acest pas foarte important în viață într-o zi pe care ne-o dorim a fi continuată de noi, de români", a explicat Mugurel.

Galerie foto


Vizualizări: 2,688

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: